Shipping policy

Zending verwerkingstijd

Bestellingen worden op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 verwerkt en verzonden. Plaatst u een bestelling na 17:00 of in het weekend dan wordt deze meegenomen naar de volgende werkdag. 

Verzendtarieven en leveringstijd

Wij werken hoofdzakelijk met PostNL. PostNL bezorgt paketen binnen Nederland van dinsdag tot en met zaterdag. Meestal binnen 24 uur en maximaal 5 werkdagen bezorgd. De bezorging van overige post verschilt per verzendoptie. 

Verzendbevestiging & Zending traceren

U ontvangt een bevestigingsmail met/zonder een track & trace nummer als uw bestelling is verzonden. Hiermee kunt u bekijken op welke dag, en tussen welk tijdstip het pakketje bezorgd zal worden.

Wanneer je toch niet tevreden bent over het bestelde product, kun je het product binnen 14 werkdagen retourneren. De kosten voor retour zenden naar Exclusive Home Design komen voor je eigen rekening. Tenzij anders is overeengekomen.

Retourneren
Om te retourneren dient het retour per mail aan info@exclusivehomedesign.nl te worden aangevraagd.

Het product dient in de originele verpakking verzonden te worden zonder beschadigingen. Je dient retouren te allen tijde voldoende te frankeren, anders worden ze niet in ontvangst genomen en niet gecrediteerd. Het risico van retour zenden ligt bij degene die de zending retourneert.

Na ontvangst van de zending zal het bedrag van de retour gezonden artikelen binnen 7 werkdagen gecrediteerd worden op opgegeven rekeningnummer.

Retouradres
Gustoweg 61
3113AC, Schiedam